BANKIA S.A: indemnització per la pèrdua econòmica

El cas bankia: indemnització per la pèrdua econòmica.

L’informem que si vostè va adquirir accions de Bankia SA. en ocasió de l’oferta pública de l’any 2011, el termini del que disposa per sol·licitar una indemnització per la pèrdua econòmica patida, finalitza el proper 1 de maig de 2016.

Des de Lleal Tulsà Associats, li oferim els serveis del nostre Departament Jurídic, que disposa d’una secció especialitzada en la reclamació d’indemnitzacions per la pèrdua derivada de l’adquisició d’accions de Bankia SA. , amb una àmplia experiència, i que ha obtingut resultats satisfactoris en totes les reclamacions judicials efectuades.

I és que si vostè va adquirir les accions l’any 2011, actualment ha patit una pèrdua de, aproximadament, el 99’70% del capital invertit.

Després de les recents decisions del Tribunal Suprem, de fa tan sols uns dies, avalant el dret dels clients bancaris de recuperar l’import invertit, és pel que els animem a contactar-nos per recuperar els diners invertits en el seu dia.

T’esperem: 972 20 63 50 // info@llealtulsa.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.