Blog

Assessoria integral amb experiència contrastada

Subvenció pel tancament de restauració i centres d’estètica

Subvenció pel tancament de restauració i centres d’estètica

El passat dia 20 d’octubre es va aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

Qui pot ser beneficiari d’aquesta subvenció?

Els professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, que estiguin donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques, que hagin estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre.

S’inclouen aquells restaurants que ha hagut de tancar però fa menjar per emportar, també les perruqueries que també tenen l’activitat d’estètica dins del seu establiment.

De quin import és la subvenció?

La subvenció consisteix d’un pagament màxim de 1.500 euros.

Quines despeses són subvencionables?

Qualsevol despesa que s’hagi tingut des de l’1 de gener de 2020 (lloguers, subministres, compra de productes/mercaderies…) de la qual en tinguem factura.

Queden excloses les despeses de personal i autònoms.

Quin termini de presentació hi ha?

A data d’avui no està confirmat al 100% però a partir del dimecres 28 d’octubre es podrà començar a presentar les sol·licituds i hi haurà 15 dies hàbils o fins que s’acabi el pressupost per poder sol·licitar-la.

 

En el supòsit cas que des de Lleal Tulsà Assessors voleu que us presentem la subvenció, envieu-nos un correu a info@llealtulsa.com i us donarem els detalls de la documentació a presentar.

Deixa un comentari