Els nostres serveis

Els nostres serveis

Lleal Tulsà Assessors

Els nostres serveis i àrees d’especialització són vàries

Som una assessoria d’empreses, autònoms, institucions i particulars que ofereix un ampli ventall de serveis d’assessoria. Coneix els nostres serveis. 

El nostre cavall de batalla és l’atenció personalitzada, a partir d’aquí oferim el millor assessorament depenent de la situació. Un assessorament integral i multidisciplinari, adaptat a totes les necessitats dels clients, perquè sabem que cada client és únic.

Oferim proximitat i confiança.

Gràcies a l’àmplia xarxa de delegacions i de col·laboradors que disposem a les comarques gironines, a Catalunya i a l’estranger arribem a tothom. Volem que els nostres serveis arribin a qui ho necessiti i que la distància no sigui un impediment.

Si busques una gestoria que ofereix serveis d’assessoria per empreses, autònom, institucions i particulars, no ho dubtis, som el teu partner de confiança.

LLEAL TULSÀ ASSESSORS

Els nostres serveis

ASSESSORIA LABORAL

Des de l'àrea d'Assessoria Laboral de Lleal Tulsà Assessors orientem als nostres clients, independentment de si són persones físiques o jurídiques, en l'àmbit laboral.

ASSESSORIA FISCAL

L'àrea d'assessoria fiscal ofereix un assessorament per a complir amb les obligacions fiscals i a conèixer els beneficis que la legislació ofereix en cada cas.

ASSESSORIA COMPTABLE

Una assessoria comptable és la que ofereix un servei integral sobre el Registre Mercantil. És a dir, sobre tot allò relacionat amb l’economia i la comptabilitat d’un negoci.

ASSESSORIA JURÍDICA

L'equip d'assessoria jurídica es preocupa d'analitzar i oferir tota la informació relativa a l'aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de dret, de forma integral.

ASSESSORIA ADMINISTRATIVA

L'equip s'encarrega del correcte funcionament de tot el que està relacionat amb els recursos interns i externs i que puguin afectar el dia a dia dels nostres clients.

ASSESSORIA A L'ESTRANGER

L'equip realitza un estudi individual de la situació de cada client per tal d'assessorar-lo sobre tots els punts rellevants i la documentació necessària per a realitzar cada tràmit.

PROTECCIÓ DE DADES

El servei d'assessoria de protecció de dades i ens mostrem actualitzats en tot el que faci referència en la protecció de dades personals i el seu tractament.

ASSESSORS IMMOBILIARIS

Fincahabitat.com de Lleal Tulsà Assessors es dedica a l'assessorament i serveis immobiliaris, i resoldran la problemàtica que la mediació immobiliària pugui plantejar.

ASSESSORIA DE COMUNICACIÓ

El sector de la comunicació ha canviat i la manera de consumir contingut, també. Ara tot passa per la xarxa i Internet és el rei. Per això cal saber com gestionar la marca en l’entorn digital.

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.