Nosaltres

Nosaltres

Lleal Tulsà Assessors

Assessoria integral amb experiència contrastada

Lleal Tulsà Assessors neix el 1984, a Girona, amb la finalitat d’oferir el millor assessorament integral, tant a particulars com a empreses i autònoms en les següents àrees: laboral, fiscal, comptable, jurídic, gestió administrativa, estrangeria i protecció de dades, comunicació i serveis immobiliaris.

 

Cada una de les nostres àrees de servei està formada per professionals qualificats i especialitats en la matèria, que juntament amb l’àmplia experiència de l’assessoria, ens permet aportar als clients la millor solució a cada un dels problemes plantejats.

Lleal Tulsà Assessors

Vocació de servei

La nostra dedicació, el tracte personal, el coneixement i la motivació de cada integrant del nostre equip ens avalen per oferir les millors garanties als nostres clients.

 

Aquesta vocació de servei cap a les persones, empreses i institucions és el que ens permet oferir un servei d’assessorament a les comarques de Girona, però també a Barcelona, Madrid i nous mercats emergents.

Lleal Tulsà Assessors

Confiança i professionalitat

La tranquil·litat de la feina ben feta en l’àmbit d’assessorament i la seguretat de resoldre eficaçment cada necessitat en els diferents àmbits ha fet que la confiança dels nostres clients sigui el nostre millor actiu empresarial.

 

El nostre objectiu és seguir guiant els nostres clients per tal d’acompanyar-los des del seu naixement, durant el creixement i la seva consolidació en el teixit empresarial nacional i internacional a través de solucions personalitzades.

Coneix el nostre equip

Un gran equip de professionals preparats al teu servei. El nostre equip està format per professional multidisciplinari que tenen com a objectiu aportar la millor solució per a cada cas.

Formulari de contacte

Contacta amb nosaltres:

    ASSESSORAMENT INTEGRAL
    PER A PARTICULARS I EMPRESES

    Lleal Tulsà Assessors

    Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.