Subvenció pel tancament de restauració i centres d’estètica

Us presentem la nova línia de subvenció pel tancament de restauració i centres d’estètica. El passat dia 20 d’octubre es va aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

Qui pot ser beneficiari de la subvenció?

Els professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, que estiguin donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques, que hagin estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre.

S’inclouen aquells restaurants que ha hagut de tancar però fa menjar per emportar, també les perruqueries que també tenen l’activitat d’estètica dins del seu establiment.

De quin import és la subvenció?

La subvenció consisteix d’un pagament màxim de 1.500 euros.

Quines despeses són subvencionables?

Qualsevol despesa que s’hagi tingut des de l’1 de gener de 2020 (lloguers, subministres, compra de productes/mercaderies…) de la qual en tinguem factura.

Queden excloses les despeses de personal i autònoms.

Quin termini de presentació hi ha?

Per gaudir de la subvenció pel tancament de restauració i centres d’estètica, a data d’avui no està confirmat al 100%. Però a partir del 28 d’octubre es podrà començar a presentar les sol·licituds i hi haurà 15 dies hàbils per sol·licitar-la.

 

En el supòsit cas que des de Lleal Tulsà Assessors voleu que us presentem la subvenció, envieu-nos un correu a info@llealtulsa.com i us donarem els detalls de la documentació a presentar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.