Assessoria a Girona | Lleal Tulsà Assessors

Som una assessoria integral, amb experiència contrastada, formada per un equip de professionals qualificat que planteja solucions als diferents problemes plantejats pels nostres clients. El nostre secret durant aquests 30 anys és assessorar els nostres clients perquè estiguin tranquils i segurs de trobar la millor opció personal, empresarial o institucional.

L’Assessoria i la gestió és una referència en les 4 àrees descrites: Laboral, Fiscal i Comptable, Jurídic i de Gestoria Administrativa. Recentment, hem incorporat l’Assessoria en Protecció de Dades i Comunicació per tal de crear accions que actuïn com altaveu dels productes o serveis que els nostres clients ofereixen.

La nostra vocació de servei a les persones, a les empreses i a les institucions i l’excel·lent equip humà que forma part del nostre despatx, ens permet oferir el servei d’assessoria integral a Girona, Barcelona, Madrid i amb mercats emergents com Hongria, Romania i Bulgària.

 

Lleal Tulsà Assessors

Lleal i Tulsà Assessors neix el 1984 a Girona per oferir el millor assessorament integral a particulars i empreses en els seguents pilars: l’assessorament laboral, fiscal i comptable, jurídic, gestió administrativa i la comunicació .

La nostra experiència, la nostra dedicació, el tracte personal, el coneixement i la motivació de cada integrant del nostre equip ens avalen per oferir les millors garanties als nostres clients.

La tranquil·litat de la feina ben feta a nivell d’assessorament integral i la seguretat de resoldre eficaçment cada necessitat en els diferents terrenys esmentats ha fet que la confiança dels nostres clients sigui el nostre millor actiu empresarial.

El nostre objectiu és seguir guiant els nostres clients per tal d’acompanyar-los desde el seu naixement , el seu creixement i la seva consolidació en el teixit empresarial nacional i internacional.

 

Si necessita un servei d’assessoria a Girona, contacti amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.