Quota autònoms novembre

Hem rebut comunicat de la Tresoreria General de la Seguretat Social  informant sobre l’emissió del càrrec del mes de novembre dels treballadors autònoms inclosos en el règim especial de treballadors per compte pròpia o autònoms i del règim especial de la Seguretat Social dels Treballadors del Mar.

 

Actualització quota d’autònoms novembre

S’emetrà la quota complementària del mes de setembre corresponent a l’increment dels tipus de cotització aplicat per a treballadors autònoms.

L’augment dels tipus de cotització aplicables als treballadors autònoms previstos per a l’exercici 2020 en la disposició transitòria segona del Real Decret Llei 28/2018, de 28 de desembre, que ja es va fer efectiu el passat mes d’octubre.

Sobre la regularització dels períodes anteriors, s’informa que aquest mes de novembre es procedirà a regularitzar la quota del mes de setembre. De manera que juntament amb la quota corresponent a la liquidació de novembre, es procedirà al càrrec per compte de la complementària del mes de setembre de 2020.

Pròximament s’informarà el període de liquidació que es realitzarà la regularització de la resta de períodes de liquidació que queden pendents (gener a agost de 2020).

Per tal d’aclarir els imports us deixem una taula explicativa de la quota d’autònoms a abonar.

 

 Quota SetembreQuota octubreQuota novembre + regularització setembre
Autònom persona física283,32286,15288,98
Autònom Societari364,22367,87371,52

 

En funció de la base de cotització que es tingui l’augment de la quota pot oscil·lar entre 2,84 euros (per a bases mínimes) fins a 12,21 euros (per a bases màximes)

Quotes d’autònoms ajornades

Els recordem que els treballadors per compte propi que d’acord al Real Decret Llei 11/2020, de 31 de març, es van acollir a la moratòria que regulava l’article 34, el present mes de novembre es procedirà a carregar-se en compte la quota del mes de maig de 2020.

Els mesos de desembre de 2020 i el gener de 2021, se procedirà a carregar-se les quotes del mes de juny i juliol de 2020, respectivament.

 

Vols que t’expliquem com la quota autònoms novembre afectarà a la teva activitat? Contacta amb nosaltres i t’ho expliquem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.