Noves actualitzacions d’Instagram

Després d’unes setmanes sense gaire moviment, fa pocs dies que ja tenim disponibles noves actualitzacions d’Instagram.

 

Noves actualitzacions d’Instagram

Música a tot arreu

Ara és possible afegir música a les publicacions. Ara no cal que publiquis vídeos per afegir-hi música, a les fotos també ho podràs fer.

 

Programa les publicacions des de la mateixa aplicació d’Instagram

Arriba una de les novetats més esperades per a tots els usuaris professionals de la xarxa social. A partir d’ara pots programar els posts des de la mateixa app. Això suposa un gran avenç, ja que permet actuar sempre des de la mateixa app sense dependre de tercers. Malgrat tot, per poder aplicar una escolta activa de valor, et recomanem que segueixis les publicacions de manera presencial per interactuar com cal amb la teva audiència.

 

Botons directes des de les publicacions

Aquesta actualització està en fase de proves, però, malgrat tot, quan estigui disponible per a tots serà de gran utilitat. Aquest afegitó permet ressaltar un botó per tal que els usuaris interactuïn amb la marca a les publicacions. Els botons que tindrem disponibles seran: un DM, tràfic web o la possibilitat d’enviar un WhatsApp.

 

Fem camí junts?

Tres grans novetats que facilitaran la interacció de les publicacions entre marques i usuaris. I que, si vols, podem aplicar a la teva estratègia de màrqueting.

Vols que fem camí junts? Escriu-nos i el nostre equip de comunicació t’ajudarà a plantejar i posar en marxa la millor estratègia per a la teva marca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.