Lleal Tulsà Assessors, assessoria i gestoria a Girona

Lleal Tulsà Assessors, assessoria i gestoria a Girona és una assessoria integral de serveis amb experiència contrastada que segueix apostant pel futur com a continuació del present.

Som assessoria integral amb experiència contrastada formada per un equip de professionals qualificat que planteja solucions als diferents problemes plantejats pels nostres clients. El nostre secret durant aquests 30 anys és assessorar els nostres clients perquè estiguin tranquils i segurs de trobar la millor opció personal, empresarial o institucional.

Lleal Tulsà Assessors, assessoria i gestoria a Girona

L’Assessoria és una referència en les 4 àrees descrites: Laboral, Fiscal i Comptable, Jurídic i de Gestoria Administrativa.

Nous serveis

Recentment, hem incorporat l’Assessoria en Protecció de dades i Comunicació. Ho hem fet per tal de crear accions que actuïn com altaveu dels productes o serveis que els nostres clients ofereixen.

Les noves tecnologies i la comunicació digital anomenada 2.0 està facilitant l’interacció entre les persones.

L’opinió dels nostres clients actuals i futuribles és molt important. Canalitzar les consultes per la via més ràpida, assessorar a les persones, empreses o institucions de quina és la via més convenient en una situació o altre és la clau del seu èxit i del nostre.

 

Per aquest motiu, ens posem a la disposició de tothom, empreses i particulars que necessitin dels serveis d’una assessoria i gestoria a Girona.

A més, la nostra pàgina web, el nostre blog i les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn) us mantindràn assessorats dels diferents temes fiscals, comptables, laborals, jurídics, de protecció de dades i comunicació i dels serveis immobiliaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.