Blog

Assessoria integral amb experiència contrastada

Nou blog i nova web amb nous horitzons.

Nou blog i nova web amb nous horitzons.

Presentem la nova web.
Fa uns dies vam estrenar la web www.llealtulsa.com on presentem les nostres oficines, els nostres serveis d’assessoria integral i una mostra dels temes més recurrents. Destaca pel seu disseny responsive, per la facilitat de navegació i per ésser molt visual.

A la nova web, paral·lelament vam estrenar el nostre blog on publicarem informació que us pugui ésser útil, noves normes o lleis, notícies…Volem que sigui un canal de comunicació dinàmic on cadascu de vosaltres hi pugui dir la seva. Sabem de la dificultat de fer les coses senzilles i per això fem 30 anys simplificant la vida als nostres clients.

Per tal d’acostar-nos als nostres clients estem presents a les diferents xarxes socials 2.0 per tal d’apropar el món laboral, comptable, administratiu, fiscal, jurídic, inmobiliari i de la comunicació a vosaltres. Destaquem el facebook, el twitter, el linkedin  i el google +

Si ets de missatges curts, escull el twitter, si t’agrada més el tema social el facebook et pot aportar més.Si el que t’interessa són els grups de treball i associacions empresarials i institucionals el linkedin és la teva xarxa.I si ets un fanàtic del google, el google + és la teva xarxa.

Escull el canal de comunicació que t’agradi més i ajudan’s a caminar més lluny.

Junts arribarem més lluny.

Deixa un comentari