Renda 2015

La campanya de la Renda 2015 començarà el 6 d’abril de 2016, el 10 de maig en la seva modalitat presencial, i finalitzarà el 30 de juny del 2016.

 

Què cal saber per a tramitar la declaració de la Renda 2015?

Aquest any, l’Agència Tributària posarà a disposició de tots els contribuents la Plataforma Renda web, un nou servei pensat per facilitar la presentació de la declaració anual de l’IRPF, unint en un sol model el millor dels dos vigents fins a la data, amb la intenció d’oferir un servei més dinàmic i interactiu. D’aquesta manera, per exemple, els contribuents que declarin ja no hauran d’instal·lar el programa ni actualitzar la seva versió de Java, i no serà necessari utilitzar ordinador, ja que serà accessible des de mòbils i tauletes. De la mateixa manera, aquells que presentin l’esborrany podran incorporar les dades que no hagin estat recollides per Hisenda.
Encara que l’esborrany seguirà sense ser accessible per a aquells que rebin ingressos per activitats econòmiques, sí que s’amplia el col·lectiu que podrà rebre i confirmar el seu esborrany a aquells que obtinguin rendiments de capital immobiliari, guanys patrimonials sense retenció, declarin imputacions de més de vuit immobles o hagin venut un immoble.
Recordem que, com sempre, l’esborrany ha de ser revisat pel contribuent, qui, a més, afegir les dades de què Hisenda no disposi.

Tràmits online

Per emplenar i presentar la declaració a través de la Plataforma Renda web. L’usuari s’ha de donar d’alta al sistema des de la pàgina web de l’Agència Tributària. O si l’esborrany del sistema és correcte, pot també presentar-la telefònicament indicant el número de referència.

Si teniu dubtes sobre aquesta qüestió o d’altres no dubteu en contactar-nos.

[su_button url=”https://www.llealtulsa.com/contacte/” background=”#000000″ desc=”Contacte”]Contacte[/su_button]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.