Benvinguts al bloc de Lleal Tulsà

Volem presentar-vos bloc de Lleal Tulsà.

Ens agrada estar presents a tot arreu i facilitar la comunicació, a partir d’aquest moment ens pots enviar consultes, dubtes, recomanacions des de la nostra pàgina de facebook, google+, linkedin o d’aquest mateix blog. Busca’ns!

En aquest blog escriurem sobre diferents temes per millorar la teva empresa des d’una visió més informal i amb un diàleg més pròxim, és a dir per què ho puguis entendre bé i ho puguis explicar fent un cafè de sobretaula amb els companys.

Compartirem alguns recursos per millorar la teva empresa ja sigui per aconseguir una bona gestió d’equip, importació o exportació de productes al comerç exterior o eines de comunicació i posicionament de la marca o empresa.

Per als autònoms i PYMES crearem un espai sobre recursos i consultes per poder millorar tots aquells aspectes que es fa feixuc només de pensar-hi.  Idees per poder gestionar la teva empresa des d’un àmbit laboral i jurídic. Intentarem ajudar-te amb alguns trucs per què no s’acumulin els ‘papers’ i poder portar els trimestres millor. Idees per poder gestionar la teva empresa des d’un àmbit laboral i jurídic.

No tothom té una empresa ni és autònom, però també et podem ajudar.

Publicarem algunes eines i recursos per millorar la teva economia familiar, gestió de béns immobles o altres causes administratives. Et posarem al dia de lleis i termes jurídics que van sorgint i t’explicarem en quin grau t’afecta com a ciutadà. I sobretot, et compartirem algunes eines per fer una millor declaració de la renta.

I si tens alguna consulta o dubte ens la pots comentar i intentarem crear-ne una entrada sobre el tema que ens suggereixis.

Ens llegim la setmana següent, aquí, al bloc de Lleal Tulsà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.