Benvinguts al bloc de Lleal Tulsà

Volem presentar-vos bloc de Lleal Tulsà.

Ens agrada estar presents a tot arreu i facilitar la comunicació, a partir d’aquest moment ens pots enviar consultes, dubtes, recomanacions des de la nostra pàgina de facebook, google+, linkedin o d’aquest mateix blog. Busca’ns!

En aquest blog escriurem sobre diferents temes per millorar la teva empresa des d’una visió més informal i amb un diàleg més pròxim, és a dir per què ho puguis entendre bé i ho puguis explicar fent un cafè de sobretaula amb els companys.

Compartirem alguns recursos per millorar la teva empresa ja sigui per aconseguir una bona gestió d’equip, importació o exportació de productes al comerç exterior o eines de comunicació i posicionament de la marca o empresa.

Per als autònoms i PYMES crearem un espai sobre recursos i consultes per poder millorar tots aquells aspectes que es fa feixuc només de pensar-hi.  Idees per poder gestionar la teva empresa des d’un àmbit laboral i jurídic. Intentarem ajudar-te amb alguns trucs per què no s’acumulin els ‘papers’ i poder portar els trimestres millor. Idees per poder gestionar la teva empresa des d’un àmbit laboral i jurídic.

No tothom té una empresa ni és autònom, però també et podem ajudar.

Publicarem algunes eines i recursos per millorar la teva economia familiar, gestió de béns immobles o altres causes administratives. Et posarem al dia de lleis i termes jurídics que van sorgint i t’explicarem en quin grau t’afecta com a ciutadà. I sobretot, et compartirem algunes eines per fer una millor declaració de la renta.

I si tens alguna consulta o dubte ens la pots comentar i intentarem crear-ne una entrada sobre el tema que ens suggereixis.

Ens llegim la setmana següent, aquí, al bloc de Lleal Tulsà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.