Quines mesures adopta la nova etapa de la represa?

Amb l’aprovació del decret 63/2020 de 18 de Juny s’inicia la etapa de la represa a tot el territori de Catalunya.

Així doncs, amb aquesta nova situació finalitza la fase 3 de desescalada la nit del dia 18 de juny a partir de les 00.00h.

Les principals característiques que planteja aquesta nova situació són principalment les següents:

En primer lloc s’aixequen totes les restriccions de mobilitat a tot el territori català.

Tanmateix, i fins el 25 de juny com a mínim, es decreta que tots els espais tancats (comerços, restaurants, centres comercials, etc.) l’aforament permès ha de ser del 50% i del 75% en tots els espais oberts a l’aire lliure.

Per altra banda, i dins aquesta etapa de la represa, es preveu que a partir del 25 de juny, en condicions de normalitat, es permetrà la totalitat de l’aforament en tots els espais sempre que s’asseguri una distància física de seguretat entre les persones d’1,5 metres, o l’equivalent a 2,5m quadrats per persona. De la mateixa manera que s’estableix que la mascareta serà obligatòria en tots els espais sempre que no es pugui respectar la mateixa distància que en els anteriors casos (1.5m)

Per consulta la informació ampliada de la nova etapa de represa us recomanem consultar aquest enllaç.

 

L’afectació de la COVID-19 va més enllà de les restriccions de mobilitat. Si el teu negoci necessita ajuda, contacta amb nosaltres i t’ajudarem.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.