Extensió del termini de presentació i ingrés de les liquidacions tributàries

Us adjuntem la nota informativa que ha emès l’Agència Tributària sobre l’extensió del termini de presentació i ingrés de les liquidacions tributàries del 1er. Trimestre de 2020.

 

NOTA INFORMATIVA  FISCAL  / COVID-19

Real Decret Llei (RDL.) 14/2020 DE 14 D’ABRIL.

Extensió del termini de presentació i ingrés de les liquidacions tributàries del 1er. Trimestre de 2020.

Es disposa en aquest RDL., en el seu únic article, l’extensió dels terminis de presentació de totes les declaracions i autoliquidacions tributàries d’aquest primer trimestre a tots els autònoms i Pimes amb un volum d’operacions en l’exercici 2019 no superior a 600.000,00€, és fins al 20 de maig de 2020.

A més, en el supòsit de que la forma de pagament sigui mitjançant domiciliació, el termini de presentació de les autoliquidacions será fins al 15 de maig de 2020.

 

Si necessites més informació sobre aquest Real Decret pots consultar tot el que necessitits al BOE publicat el 15 d’abril de 2020. Aquí trobaràs la normativa i les seves especificacions.

 

Si necessites més informació, contacta amb nosaltres.
Ens trobem davant un moment excepcional. La pandemia ens afecta a tots: particulars emprenedors i empresaris. Per això, des de Lleal Tulsà ens posicionem al costat de tots vosaltres per ajudar-vos en el que necessiteu.

Estem a la teva disposició per a informar-te sobre qualsevol tema que et pugui preocupar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.