Blog

Assessoria integral amb experiència contrastada

Lleal Tulsà dona suport al teixit esportiu gironí

Lleal Tulsà dona suport al teixit esportiu gironí

La ciutat de Girona té una llarga trajectòria esportiva i aquesta disciplina ha esdevingut una insígnia de reconeixement mundial. El teixit esportiu gironí és un reflex de la cultura de l’esforç, els valors i la manera de ser de la demarcació i dels seus ciutadans. Tots ens sentim representats per la manera de fer dels directius, el cos tècnics i els jugadors i les jugadores dels dos equips més importants: El Girona FC i l’Uni Girona. Dues entitats que amb el seu sistema de joc que emulen el tarannà i la personalitat de la ciutat.
Per aquest motiu des de Lleal Tulsà decidim ser al costat de les dues entitats esportives més importants de Girona renovant el nostre suport i compromís un any més.

 

Patrocinadors oficials del Girona FC i l’Uni Girona

Una temporada més fem costat al Girona FC  i a l’Uni Girona. Renovem aquestes col·laboracions per facilitar els tràmits i gestions de les dues entitats esportives oferint suport transversal prestant serveis de gestoria, recursos humans, consultoria laboral, presentació d’impostos, etc. I ho fem amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori i de l’esport femení i masculí gironí.

 

Treballem junts per arribar més lluny

Estem molt satisfets amb l’oficialització dels acords de renovació. Sumant esforços serem capaços d’arribar més lluny i obtenir millors resultats.
De la mateixa manera que el teixit esportiu gironí, representat per aquests dos equips, tenen una llarga trajectòria a la ciutat, nosaltres també. Amb més de 30 anys d’experiència oferim solucions adaptades i personalitzades a les necessitats de cadascú, sigui per a empreses, autònoms o particulars.

 

Patrocinadors de l’Uni Girona

 

Patrocinadors del Girona FC

 

 

Deixa un comentari