Lleal Tulsà dona suport al teixit esportiu gironí

La ciutat de Girona té una llarga trajectòria esportiva i aquesta disciplina ha esdevingut una insígnia de reconeixement mundial. El teixit esportiu gironí és un reflex de la cultura de l’esforç, els valors i la manera de ser de la demarcació i dels seus ciutadans. Tots ens sentim representats per la manera de fer dels directius, el cos tècnics i els jugadors i les jugadores dels dos equips més importants: El Girona FC i l’Uni Girona. Dues entitats que amb el seu sistema de joc que emulen el tarannà i la personalitat de la ciutat.
Per aquest motiu des de Lleal Tulsà decidim ser al costat de les dues entitats esportives més importants de Girona renovant el nostre suport i compromís un any més.

 

Patrocinadors oficials del Girona FC i l’Uni Girona

Una temporada més fem costat al Girona FC  i a l’Uni Girona. Renovem aquestes col·laboracions per facilitar els tràmits i gestions de les dues entitats esportives oferint suport transversal prestant serveis de gestoria, recursos humans, consultoria laboral, presentació d’impostos, etc. I ho fem amb l’objectiu de seguir sumant sinergies a favor del territori i de l’esport femení i masculí gironí.

 

Treballem junts per arribar més lluny

Estem molt satisfets amb l’oficialització dels acords de renovació. Sumant esforços serem capaços d’arribar més lluny i obtenir millors resultats.
De la mateixa manera que el teixit esportiu gironí, representat per aquests dos equips, tenen una llarga trajectòria a la ciutat, nosaltres també. Amb més de 30 anys d’experiència oferim solucions adaptades i personalitzades a les necessitats de cadascú, sigui per a empreses, autònoms o particulars.

 

Patrocinadors de l’Uni Girona

 

Patrocinadors del Girona FC

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.