Les oportunitats de LinkedIn Ads

LinkedIn és la xarxa social empresarial per excel·lència. La majoria de nosaltres ja comptem amb un perfil professional des d’on compartir els avanços professionals de la nostra carrera, però, encara ara, són moltes les empreses que malgrat els seus beneficis no tenen una pàgina de marca creada i encara menys les que utilitzen LinkedIn Ads.

LinkedIn com a canal de captació i difusió

La relació comunicativa que tenen les empreses és molt diferent de la que es pot plantejar per arribar al consumidor final. La relació B2B està basada en el networking, les trobades empresarials i el contacte directe.

Quan una empresa vol comunicar-se amb altres empreses o vol cercar noves oportunitats de negoci ha de tenir en compte que la presencialitat, física o digital, pot obrir moltes portes.

Si parlem de presencialitat digital empresarial, no podem deixar de banda dos grans actors: l’email marketing i LinkedIn. Per una banda, l’email marketing ens ajuda a mantenir un contacte directe. És un canal de comunicació precís i 100% personalitzable, que apropa directament tot allò que vulguem comunicar. I, per altra, LinkedIn és molt útil si s’aplica correctament una bona estratègia personalitzada.

Tenir una pàgina de marca a LinkedIn pot ser una peça fonamental per a l’estratègia de captació de nous clients.

 

Beneficis de Linkedin

A part d’explicar de manera detallada i concisa les voluntats i els objectius de la teva empresa, LinkedIn també permet:

 • Crear i treballar la teva marca personal.
 • Crear una xarxa de contactes afins als interessos de la teva marca.
 • Conèixer tendències del sector.
 • Participar en debats, foros i grups.
 • Promocionar els teus productes o serveis.
 • Impulsar una estratègia de LinkedIn Ads personalitzada i segmentada.

LinkedIn Ads pot ser del tot útil si es vol fer una acció segmentada al perfil professional que es vulgui. Aquesta eina permet discernir entre usuaris, càrrecs, localització, grups d’interès, indústria o sector laboral, antiguitat i molt més.
Vols saber quins objectius comunicatius pots assolir segons la tipologia d’anuncis que impulsis a través d’aquesta xarxa social? T’ho expliquem.

 

LinkedIn Ads per aconseguir reconeixement de marca

Els anuncis de reconeixement de marca, o també coneguts com a brand awareness, són aquells que apropen la teva marca a aquells que no et coneixen. Per arribar a més gent és necessari ampliar el camp d’actuació i la projecció de la teva estratègia de marketing. Si així ho vols, aquesta tipologia d’anuncis et pot ser útil i fes que el contingut sigui el rei:

 • Anunci d’imatge o vídeo. Aprofita aquests suports per parlar de la teva marca, el teu valor diferencial, productes, novetats, … el que s’escaigui segons estratègia però presenta-ho d’una manera atractiva per l’usuari.
 • Anuncis en format carrusel. Destaca el que creguis convenient amb un carrusel d’imatges.
 • Promociona un contingut específic. Aprofita les publicacions del teu blog per atraure visitants. Selecciona un tema d’interès pel perfil que hagis seleccionat i anima’ls a seguir el teu perfil.

 

LinkedIn Ads per captar clients

Els leads generations, o la captació de leads, et permetran captar nous seguidors i clients. Pots utilitzar LinkedIn Ads per atraure nous perfils cap a la teva marca utilitzant aquestes eines:

 • Anuncis per missatge directe. Aquest format d’anuncis impacten directament a la bústia de l’usuari. Per tant, asseguren un contacte directe. Aquests missatges solen tenir un format de text llarg, amb destacats, on s’inclou molta informació sobre l’empresa.
 • Anuncis amb formularis. Crea formularis específics i personalitzats des d’on l’usuari et respondrà.

 

T’acompanyem en la divulgació de la teva marca

Si la teva empresa té un negoci B2B et recomanem que utilitzis i cuidis el teu perfil d’empresa a LinkedIn. Et convidem a contactar amb nosaltres per valorar el gran ventall de possibilitats que LinkedIn i LinkedIn Ads pot oferir a la teva marca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.