Ajuts a la contractació en el mercat ordinari de treball per fomentar la integració de persones vulnerables

Recentment, s’han publicat les bases per a demanar els ajuts a la contractació laboral per a la integració de persones vulnerables.

A continuació expliquem detalladament en què consisteix aquest ajut, que d’entrada estableix un contracte mínim de 6 mesos.

Entitats beneficiàries. Qui la pot demanar?

Poden sol·licitar-ho totes les empreses del mercat de treball ordinari (persona física o jurídica amb excepció de les empreses de treball temporal) sempre que tinguis l’establiment operatiu a Catalunya.

 

Persones destinatàries. A qui va dirigit?

  • Persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, degudament certificat.
  • Persones en situació o en risc d’exclusió social prèviament contractades per empreses d’inserció que s’hagin beneficiat dels incentius a la contractació en les dites empreses. L’interval entre la finalització del contracte en l’empresa d’inserció i el de l’inici en l’empresa ordinària no pot ser superior a 3 mesos.
  • Persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania (RGC).

 

Objecte i quantia de la subvenció

  • Contractes a jornada completa.
  • Duració mínima de 6 mesos.
  • La quantia de l’ajut per a un contracte de 12 mesos a jornada completa s’estableix en 7.000,00 euros. (50% SMI de l’any vigent)

 

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds s’inicia a les 9:00 del 02 de juny de 2022 i finalitza a les 15.00 hores del 30 de setembre de 2022.

 

Et facilitem el procés

Vols optar a la sol·licitud d’aquesta ajuda per a incorporar a la teva plantilla nous actius i fomentar la integració de persones vulnerables? Si és així, contacta amb nosaltres i et facilitarem el procés.

 

Ajuts a la contractació en el mercat ordinari de treball per fomentar la integració de persones vulnerables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.