Perfil digital obligatori a la Direcció Electrònica Vial

Informem de l’obligatorietat d’estar donat d’alta en la Direcció Electrònica Vial, la DEV, per rebre notificacions relacionades amb procediments sancionadors de trànsit.

Així doncs, l’entitat informa que a partir de l’1 de novembre de 2022, la Direcció General de Trànsit deixarà d’enviar notificacions en paper i passarà a informar de tot allò que estimin oportú a través de l’espai electrònic de la DEV. Aquest canvi afecte a les persones jurídiques.

Per aquest motiu, aconsellem donar-se d’alta al servei abans de la data esmentada seguint les indicacions que trobareu al següent enllaç:

https://sedeapl.dgt.gob.es:9443/WEB_NTRA_CONSULTA/suscripcionNostraIdiomaPostback.faces?idioma=es

Per fer-ho, serà necessari disposar de certificat digital, una adreça de correu electrònic i un telèfon de contacte.

 

Què és la Direcció Electrònica Vial?

La Direcció Electrònica Vial, la DEV, és una  bústia electrònica des d’on rebràs les comunicacions i notificacions de manera telemàtica amb els mateixos efectes jurídics que la notificació en paper.

 

Quins organismes publiquen a través de la DEV?

A més de la DGT, poden fer notificacions a través de la DEV altres organismes competents en matèria de trànsit com el Servei Català de Trànsit, de la Direcció de Trànsit del Govern Basc, de la Direcció General de Trànsit (DGT) i dels ajuntaments que es vagin incorporant al sistema.

 

Més informació:

https://sede.dgt.gob.es/es/otros-tramites/direccion-electronica-vial/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.