El futur del influencers

El futur dels influencers és un tema que està generant moltes discussions darrerament. S’ha abusat de les seves col·laboracions? Com saber quin és el millor perfil per a una acció? Com es mesura l’engangement i el compromís dels seus seguidors?

Aquestes són algunes de les preguntes que ens hem de fer si cedim treballar una acció de comunicació amb un perfil d’aquestes característiques.

 

Què són els influencers?

Els influencers són persones que han aconseguit una gran audiència a través de les xarxes socials, i que són capaces de promocionar productes i marques a través del seu contingut.

 

Beneficis de treballar una campanya de comunicació amb influencers?

  • Augment de la visibilitat: els influencers tenen una audiència nombrosa i compromesa, que pot ser difícil d’arribar a través de canals de màrqueting més tradicionals. Això significa que col·laborar amb un influencer pot augmentar significativament la visibilitat de la teva marca o producte.
  • Credibilitat: els influencers són considerats experts o referents en el seu camp, i la seva aprovació o recomanació pot ser molt valuosa per als seus seguidors. Treballar amb influencers pot ajudar a construir la credibilitat de la teva marca o producte a través de l’associació amb una persona influent.
  • Target específic: molts influencers tenen una audiència molt específica i ben definida, el que significa que col·laborar amb ells pot ajudar a arribar a un públic objectiu específic que pot ser difícil d’arribar a través d’altres canals.
  • Contingut de qualitat: els influencers són experts en crear contingut atractiu i creatiu que connecta amb la seva audiència. Col·laborar amb un influencer pot significar que tindràs accés a contingut de qualitat que pot ser utilitzat en altres canals de màrqueting.
  • Retorn d’inversió: molts estudis han demostrat que les campanyes amb influencers tenen un retorn d’inversió significativament més alt que altres formes de publicitat. Això és degut a l’alt compromís de l’audiència amb l’influencer i la seva capacitat per convertir aquests seguidors en clients fidels.

 

Quin serà el futur dels influencers?

No obstant, el món dels influencers està canviant i evolucionant a mesura que passa el temps i que els algoritmes socials canvien. Els seguidors s’estan fent més exigents i busquen autenticitat en el contingut que consumeixen. Això significa que els influencers que només es dediquen a publicitar productes sense aportar valor als seus seguidors estan perdent terreny.

Així doncs, el futur dels influencers passa per aconseguir un contingut més autèntic i significatiu per als seus seguidors. Hauran de ser més creatius i innovadors per diferenciar-se de la resta i generar un contingut de qualitat que els seus seguidors apreciïn.

 

L’evolució de la tecnologia

D’altra banda, la tecnologia també està canviant el món dels influencers. Les xarxes socials estan incorporant cada vegada més funcionalitats per ajudar als influencers a connectar amb les seves audiències.

Finalment, el futur dels influencers també passa per una major transparència i regulació. Les autoritats estan començant a regular el món dels influencers per garantir que la publicitat sigui clara i transparent per als consumidors.

 

En conclusió, el futur dels influencers és ple de reptes. Aquests comunicadors hauran de ser més creatius, innovadors i autèntics per mantenir-se rellevants. I les seves accions hauran de respondre a una necessitat estratègica.

Les xarxes socials i la tecnologia també jugaran un paper important en el seu futur, i les regulacions seran cada vegada més importants per garantir que la publicitat sigui clara i transparent per als consumidors.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.