Calendari fiscal per al 2023

Ja tenim disponible el calendari fiscal per al 2023 que l’Agència Tributària ha publicat per aquest any que hem començat. I és que amb l’inici de l’any també s’inicia un nou exercici fiscal acompanyat de les seves obligacions tributàries, que cal complir.

Així doncs, les empreses i els autònoms ja poden consultar les obligacions fiscals que hauran d’assumir durant aquest any.

Aprofitem l’avinentesa per preparar un recull de totes aquestes obligacions.

 

Calendari fiscal per al 2023 

Quines són les obligacions per a cada mes i els terminis de pagaments per a cadascun d’ells? Consulta’ls, mes a mes, en el calendari del contribuent.

 

També, si t’és més fàcil, pots descarregar aquest calendari al teu gestor de correu electrònic, al Calendar o l’Outlook. Però has de tenir en compte que amb aquesta sincronització no apareixeran les dates límits de domiciliació.

 

Què és el calendari fiscal?

És el calendari que marca les obligacions tributàries i fiscals del contribuent, les empreses i els autònoms. Recordem que totes aquestes obligacions cal complir-les dins el termini i en la forma escaient per evitar sancions.

Per aquest motiu, i per facilitar l’organització comptable de tothom, facilitem l’enllaç desglossat de les obligacions per mesos. Ja que és important conèixer amb antelació les dates i els terminis de presentació de documentació que requereix l’Agència Tributària o la Seguretat Social.

 

Assessorament personalitzat

Per últim, volem recordar que no tots els autònoms han de presentar les mateixes declaracions. Tot dependrà de l’activitat que es dugui a terme. Per tant, si tens dubtes o vols assessorament, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres.

Et facilitarem els tràmits i gestions per tal que tu només t’hagis de preocupar del més important: el dia a dia del teu negoci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.