5 consells per a millorar la teva fotografia mòbil a les xarxes socials

En l’era digital, les xarxes socials s’han creat des de la imatge i s’han anat desenvolupant al voltant d’aquesta i per a aquesta. Gràcies a les noves tecnologies, viatgen amb la mateixa facilitat imatges i paraula, i el poder de persuasió de la imatge és ràpid, immediat i instantani.
Avui dia, la imatge és omnipotent i qüestionar-la significa que no estem entenent els nous hàbits de comunicació. Però, com podem transmetre tot allò que és i significa la nostra empresa a través d’una fotografia?
En aquest article trobaràs 5 consells per a millorar la teva fotografia amb els quals podràs professionalitzar les teves imatges per a les xarxes socials. Ja que, la diferència més important entre una fotografia professional i una amateur, és la intencionalitat.

 

5 consells per a millorar la teva fotografia

  1. Comencem per l’essencial. Conèixer les funcions de la teva càmera mòbil i saber com utilitzar-les (ajustaments d’exposició, focus, etc.) Això t’ajudarà a obtenir una imatge més nítida i amb una millor qualitat, el mode automàtic no sempre comprèn que és allò que necessitem o com ho volem transmetre.
  2. Escollir el tema i el propòsit. Abans de començar a fer fotos, és important decidir què, com i on volem prendre aquestes fotografies. Això ajudarà a garantir que les fotografies siguin coherents i en línia amb la marca o el producte que es vol promocionar.
  3. Observar abans de començar a disparar, al menys 30 segons, el lloc i allò que es vol fotografiar. Dedicar aquest temps d’anàlisis, en realitat ens ajudarà a agilitzar i facilitar la tasca, entendrem millor l’objecte i ens ajudarà a trobar el millor angle, distància i posició per capturar allò que volem retratar.
  4. Post producció i edició fotogràfica. A vegades, per tal d’acabar d’aconseguir la imatge que volíem, per millorar-la o, fins i tot, per tal de corregeixin algun error d’exposició o de color, voldrem recórrer a algunes aplicacions mòbils d’edició d’imatge. La meva recomanació pel que fa aquestes son: Snapseed i VSCO, amb opcions gratuïtes i de pagament perquè puguis investigar quina s’adapta millor a les teves preferències. Recorda, però que, usualment, la pròpia càmera del mòbil també ofereix alguna opció d’edició molt limitades.
  5. Conèixer el públic i la plataforma en la qual es publicaran les imatges que anem creant és vital. Per tant, haurem de tenir en compte a qui ens dirigim i amb quina xarxa social treballem per provar de respondre: com seran consumides les nostres imatges? Quin estil seria el més adequat? Amb quin format haurem de preparar la càmera? Les diferents plataformes de xarxes socials tenen diferents formats i dimensions per a les imatges, de manera que és important ajustar la composició i l’enquadrament de la imatge en funció de la plataforma per aconseguir el millor resultat.

 

Experiència d’usuari

I recorda que, experimentar, relaxar-te i gaudir de la fotografia també fomentaran una millor evolució i pràctica. Gaudeix amb aquesta i el teu públic, també gaudirà.
Si vols que t’ajudem a millorar la teva imatge i fotografia professional, contacta amb les nostres expertes en comunicació i marketing.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.