[CAT] – COMUNICAT LLEAL TUSLÀ ASSESSORS

Benvolguts/des clients/es de LLEAL TULSA ASSESSORS:

Des de LLEAL TULSA ASSESSORS estem seguint totes les informacions i recomanacions donades per les autoritats sanitàries en relació a la Pandèmia del CORONAVIRUS / COVID-19.

El nostre principal objectiu és continuar donant, sense interrupció, als nostres clients tots els nostres serveis, així com prevenir la salut i seguretat dels nostres empleats, clients i proveïdors i a les seves famílies.

Atenent les recomanacions de confinament per part de les autoritats sanitàries, des de LLEAL TULSA ASSESSORS hem pres tota una sèrie de mesures encaminades a facilitar la realització de les tasques pròpies de l’assessoria per part del nostre personal des del propi domicili (Teletreball). L’aposta per les noves tecnologies i les diferents innovacions digitals ens permeten en circumstàncies extraordinàries com les que ens ocupen, continuar oferint als nostres clients tots els nostres serveis amb total normalitat.

Donades les circumstàncies excepcionals en les que ens veiem immersos derivades del COVID-19, us comuniquem que durant els propers dies, tot i que les nostres oficines romandran obertes, us demanem que en la mesura del possible, tota comunicació es realitzi per mitjans telemàtics i consultes telefòniques, evitant l’assistència presencial a les nostres oficines sempre que no sigui estrictament necessari.

En breu emetrem nous comunicats en relació a les mesures adoptades per part de l’Administració. Podeu seguir totes les novetats a la nostre web (www.llealtulsa.com) i mitjançant dels enviaments de la newsletter que rebeu en el correu electrònic habitual.

Us agraïm la confiança dipositada en el nostre despatx i reiterem el nostre compromís de servei, amb la convicció que amb responsabilitat i solidaritat social ho superarem.

Cordialment,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.