Calendari fiscal per al 2022

Ja tenim disponible el calendari fiscal que l’Agència Tributària ha publicat per aquest any 2022. I és que amb l’inici de l’any també s’inicia un nou exercici fiscal.

Així doncs, les empreses i els autònoms ja poden consultar les obligacions fiscals que hauran d’assumir durant aquest any.

 

Què és el calendari fiscal?

És el calendari que marca les obligacions tributàries i fiscals del contribuent, les empreses i els autònoms. Recordem que totes aquestes obligacions cal complir-les dins el termini i en la forma escaient per evitar sancions.

Per aquest motiu, i per facilitar l’organització comptable de tothom, facilitem l’enllaç desglossat de les obligacions per mesos. Ja que és important conèixer amb antelació les dates i els terminis de presentació de documentació que requereix l’Agència Tributària o la Seguretat Social.

 

Calendari fiscal per mesos

 

Per últim, volem recordar que no tots els autònoms han de presentar les mateixes declaracions. Tot dependrà de l’activitat que es dugui a terme. Per tant, si tens dubtes o vols assessorament, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres.

Et facilitarem els tràmits i gestions per tal que tu només t’hagis de preocupar del més important: el dia a dia del teu negoci.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.