Blog

Assessoria integral amb experiència contrastada

Calendari fiscal per al 2022

Calendari fiscal per al 2022

Ja tenim disponible el calendari fiscal que l’Agència Tributària ha publicat per aquest any 2022. I és que amb l’inici de l’any també s’inicia un nou exercici fiscal.

Així doncs, les empreses i els autònoms ja poden consultar les obligacions fiscals que hauran d’assumir durant aquest any.

 

Què és el calendari fiscal?

És el calendari que marca les obligacions tributàries i fiscals del contribuent, les empreses i els autònoms. Recordem que totes aquestes obligacions cal complir-les dins el termini i en la forma escaient per evitar sancions.

Per aquest motiu, i per facilitar l’organització comptable de tothom, facilitem l’enllaç desglossat de les obligacions per mesos. Ja que és important conèixer amb antelació les dates i els terminis de presentació de documentació que requereix l’Agència Tributària o la Seguretat Social.

 

Calendari fiscal per mesos

 

Per últim, volem recordar que no tots els autònoms han de presentar les mateixes declaracions. Tot dependrà de l’activitat que es dugui a terme. Per tant, si tens dubtes o vols assessorament, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres.

Et facilitarem els tràmits i gestions per tal que tu només t’hagis de preocupar del més important: el dia a dia del teu negoci.

 

 

Deixa un comentari