Renovem el compromís amb el teixit esportiu de la comarca

És conegut i celebrat el fet que la ciutat de Girona és una ciutat de primera, esportivament parlant. Les disciplines esportives més conegudes s’han situat al més alt nivell esportiu i es fan a les competicions esportives d’elit, fet que aporta un gran valor cultural i econòmic a la ciutat.


Ens referim als dos equips esportius més importants de la comarca: El Girona FC i l’Uni Girona. Dues entitats que emulen el tarannà i la personalitat de la ciutat amb el seu sistema de joc i que, un any més, poden comptar amb el suport de Lleal Tulsà.

Patrocinadors oficials del Girona FC i l’Uni Girona

Fem costat al Girona FC i a l’Uni Girona una temporada més. Renovem aquestes col·laboracions per facilitar els tràmits i gestions de les dues entitats esportives oferint suport transversal prestant serveis de gestoria, recursos humans, consultoria laboral, presentació d’impostos, etc. I ho fem amb l’objectiu de continuar sumant sinergies a favor del territori i de l’esport femení i masculí gironí.

 

Compromís amb l’esport base de la comarca

Però el nostre comprimís amb el teixit esportiu gironí va més enllà dels grups de primera. Des de Lleal Tulsà oferim suport a altres clubs esportius amb el tarannà i les conviccions que ens caracteritzen com a assessoria. Enguany, aquests són els clubs que compten amb el nostre compromís: la Unió Esportiva Fontcoberta, el Club Futbol Sala Fontcoberta i el Club Esportiu Bescanó.

 

Impulsem la cultura del treball en equip

Estem molt satisfets amb l’oficialització de tots els acords signats que simbolitzen l’esforç comú per assolir l’èxit, sigui esportiu, competitiu o empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ASSESSORAMENT INTEGRAL
PER A PARTICULARS I EMPRESES

Lleal Tulsà Assessors

Gestoria i assessoria fiscal, laboral, jurídica, estrangeria, administrativa, immobiliària, protecció de dades per a empreses, autònoms i particulars.